Sæsonmenu

Mandag & Torsdag

Forret

  • Græskarsuppe med croutoner, ristet græskarkerner, plukket gris med urter, syltede perleløg, grøn olie & friske urter

Hovedret

  • Steak af ungkvæg, krydret kartoffelbåde med aioli, rødvinsglace, selleripuré, rodfrugt sauté og urter

Dessert

  • Skovbær panna cotta, estragonmarengs, chokoladeganache og syltede havtorn

Tirsdag & Fredag

Forret

  • Terrine af unghane samt urtemayo, syltede løg, chips, soltørrede tomater, urtemix

Hovedret

  • Dagens fisk bagt, græskarpuré, bagt græskar, syltet squash, friteret kapers, kogte kartofler med salt/smør/persille. Sauce velouté med grov sennep og sennepspulver. Urtemix

Dessert

  • Appelsinkage med chokoladeganache, is fra Aabybro Mejeri med krystalliseret chokolade og knust marengs

Onsdag & Lørdag

Forret

  • Hjemmerøget hvidfisk, friske brombær, saltbagt rødbede, sennepssyltede gule beder, sennepsmayo

Hovedret 

  • Braiseret nakkefilet, skysauce, rodfrugt sauté, stegte kartofler med urter

Dessert

  • Hjemmebagt brownie, syltede skovbær, is fra Aabybro Mejeri med krystalliseret chokolade, knust marengs

Vi samarbejder

med Ældre Sagen. Mod fremvisning af Ældre Sagens medlemskort giver vi 25% på vores sæsonmenuer.

Venligst bordreservation på tlf. 9828 1011.