Bispensgade i Aalborg

Afstand: 133.35 Km

Bispensgade er en af Aalborgs største gågader, hvor man kan finde alt, hvad hjertet måtte begære inden for shopping. Den hyggelige gågade, placeret midt i Aalborg, summer af liv fra morgen til aften.

Bispensgade er en gågade, der taler til alle aldre, og netop derfor er gaden evigt fuld af liv. Gågaden er bredt bygget, så selv om gaden er travl, føler man ingen trængsel. Start shoppingeventyret i Bispensgade ved den befærdede Vesterbro, lige dér hvor den berømte Cimbrertyr knejser stolt på sin piedestal.

Shopping for alle

Den kvindelige shopper kan finde alverdens tøjbutikker  – og skulle man gå hen og mangle accessories til alt det nye tøj, skal man blot nogle skridt længere ned ad gågaden, for at spotte butikker med smykker i de smukkeste designs og andre med et eksklusivt univers af tasker, kufferter og punge i alle størrelser, farver og materialer.

Bispensgade har desuden et stort udvalg af lingeri og badetøj i alle farver, mønstre og designs til kvinder. Men også den kommende mor og småbørnsfamilier, har mulighed for at dykke ned i Bispensgades guld, da børnetøj og legetøj også sælges i butikker med adresse her.

Ikke engang mændene slipper gennem gaden uden at blive udsat for fristelser. Alt det nyeste inden for herremode har Bispensgade nemlig også fundet plads til, hvad end det er til den unge fyr eller den modne mand.

Lad dine interesser styre

Har man brug for udstyr til friluftslivet, spejderlejren eller udendørsaktiviteter, så er det Bispensgade man skal indtaste som destination. Er man nørdet på en anden måde, og går op i eksklusiv elektronik, bør man tage et smut forbi Humac, hvor man kan få alt, hvad man kunne tænke sig af Apple-produkter.

Undervejs på turen gennem Bispensgade og de mange butikker, støder man på sidegaderne Vesterå og Jomfru Ane Gade, hvor man kan tage sig en pause fra butikker og prøverum, og i stedet nyde en kold forfriskning, en varm kop kaffe eller en let frokost.

Skal man igennem alle butikker som gaden tilbyder, kan det nemt tage en halv dag. Og har man taget Bispensgade til ende, lander man ved det populære og travle Nytorv, hvorefter man kan fortsætte shoppingeventyret i stormagasinet Salling eller i Aalborgs anden store gågade, Algade, så sæt endelig tid af til at udforske mere end blot denne ene gågade, når du besøger Aalborg.Opdateret af: Destination NORD  | info@destination-nord.dk
Venner der går gennem gaden Fotograf: VisitAalborg