Gravensgade i Aalborg

Afstand: 133.22 Km

Gravensgade er en lille gågade mellem Bispensgade og Algade. I Gravensgade er der fokus på kvalitet og flot design, du finder et stort udbud af lækre ting i gaden, som er spækket med specialbutikker.  

I Gravensgade er der sat fokus på kvalitet og eksklusivitet. Butikkerne indeholder eksempelvis tøjmode, smykker, interiør og personlig pleje. I butikken The Body Shop, trædes ind i et univers af dufte og farver, da The Body Shop med sit genkendelige design og sine lækre produkter taler til alle sanserne.

Dansk design og duften af skind

Er man på udkig efter nyt til hjemmet, er Georg Jensen Damask lige stedet man bør besøge. Her er boligdesign sat i højsædet og kvaliteten kan der ikke sættes spørgsmålstegn ved - givet det kendte danske design. Mangler man til gengæld personlig udsmykning, bør man besøge Guldsmed Iben Rasmussen, der med et stort udvalg af smykker i alle designs og mærker, kan beklæde enhver i de flotteste smykkedesigns.

I midten af gågaden finder man butikken Freja Skind, og her finder man alverdens tasker og punge i eksklusivt skind. Man kan dufte de mange skind på lang afstand, når man traver igennem Gravensgade, og det giver lyst til at udforske butikkens udvalg.

For både historieinteresserede og livsnydere

Afviger man fra shopping og tager et smut ned af den smalle og skæve sidegade Latinergyden, ender man ved Aalborg Kloster. Her befinder man sig helt afsides fra centrums pulserende liv, og får mulighed for at udforske de hyggelige omgivelser omkring Aalborg Kloster.

Derudover kan man i Gravensgade lade sig friste af kvalitetsbageriet La Bonta, som adskiller sig fra andre bagerier i form af langtidshævet surdejsbrød og brød fri for fedtstoffer og sukker. Her har du mulighed for at tage det friskbagte brød med ud, hvor der foran butikken er arrangeret stole og borde, og når solens stråler rammer, skabes en hyggelig stemning.

Mere shopping, mere mad

Den første del af Gravensgade tilbyder alverdens shopping, og kommer man igennem den, og hen til anden del af gaden, er det oplagt at tage en pause. Gravensgade krydser nemlig med Bispensgade, og på den anden side af denne gade bliver man mødt af Vesterå, som byder på et spændende udvalg af kulinariske oplevelser. Gravensgade lægger altså op til både shopping, en hyggelig gåtur ned gennem gaden, udforskning af sidegader samt afslapning med forfriskninger.

Læs mere om Aalborgs andre shoppingmuligheder i Algade, Nørregade og BispensgadeOpdateret af: Destination NORD  | info@destination-nord.dk
Gravensgade i Aalborg Fotograf: VisitAalborg