Aalborg Tours

Afstand: 133.42 Km

 | +45 60 12 42 29 |  info@aalborg-tours.dk |  aalborg-tours.dk | 
Aalborg Tours tilbyder daglig guidet tours i Aalborg til større og mindre grupper både private og virksomheder.

Oplev Aalborg med en veloplagt guide. Aalborg Tours tilbyder en række spændende daglige ture, såsom deres populære Street Art Tour, Under Besættelsen tour, Food tour og Bike tour.

Med Aalborg Tours oplever du byens hovedattraktioner, og får fortalt byens historie når guiden fører dig sikkert forbi de forskellige seværdigheder. Guiden deler ud af sin viden om blandt andet Aalborgs transformation fra industriby til kultur- og videns by, og om hvordan Aalborgs historie udspillede sig i blandt andet vikingetiden, under besættelsen og frem til i dag.

Aalborg Tours dækker alle dine behov

Man kan også vælge at benytte sig af Aalborg Tours’ mere normale ture, dog med et twist. Måske på et andet sprog end dansk? Eller hvad med en historisk vin- og øl-tur? Eller en aftentur, hvor der er mulighed for at udforske Aalborg om aften og natten?

Aalborg Tours’ guider er pålidelige, servicemindede og personlige i deres fremstilling af Aalborg og byens historie og seværdigheder. Hvis du besøger Aalborg sammen med din familie, venner eller kollegaer og ønsker en tur, som er designet specielt til jer, så kontakt endelig Aalborg Tours. De kan hjælpe med at lave en uforglemmelig tur.

Digitale tours:

Aalborg Tours tilbyder også digitale tours, som er til dig der ønsker at opleve Aalborg på egen hånd og i eget tempo. Aalborg Tours har en række interessante temaer til de digitale tours, herunder: I sporet på Churchill klubben, Street Art i Aalborg, Den Gamle Aalborg og Hekse, horror og bødler.

Se hele Aalborg Tours' udvalg af ture og priser...Opdateret af: Destination NORD  | info@destination-nord.dk
Aalborg Tours Fotograf: Aalborg Tours
Aalborg Tours Fotograf: Aalborg Tours
Aalborg Tours Fotograf: Aalborg Tours
Aalborg Tours Fotograf: Aalborg Tours
Aalborg Tours Fotograf: Aalborg Tours