Friis Shoppingcenter

Afstand: 133.40 Km

 | 26 86 66 40 |  friisaalborg.dk | 
Er du i Aalborg og mangler nyt til garderoben, er sulten eller på jagt efter gode oplevelser, så slå vejen forbi Friis Shoppingcenter, et lækkert shoppingcenter i Aalborg Centrum med billig P-kælder.

Friis Shoppingcenter er placeret i hjertet af Aalborg med naboer som HavnefrontenMusikkens HusUtzon CentretNordkraft og byens øvrige butikker. Friis er opkaldt efter den aalborgensiske købmand Friis, som i sin tid var med til at give Aalborg større tiltrækningskraft.

Friis indeholder et stort udvalg af lækre butikker og diverse spisesteder. I september 2018 gennemgik centret en omfattende ombygning, da Magasin åbnede deres syvende stormagasin, som en del af Friis. Magasin overtog 7500 m2 af Friis Shoppingcenter, hvilket selvfølgelig betød, at nogle af Friis' butikker lukkede, så der i stedet kunne blive plads til nye og eksklusive brands og produkter, som kun kan fås i Magasin. I forbindelse med ombygningen er der dog også kommet en del nye koncepter til i Friis, herunder Kings & Queen, JYSK, D'let, Scandic Nails, Sport 24 og H&M Home. 

Central placering og nem parkering

Er du i bil, har Friis en stor P-kælder med 850 billige P-pladser. Den første time er gratis, og herefter koster parkering kun 14 kr. pr. påbegyndt time. I P-kælderen er der automatisk nummerpladeaflæsning, så du kører blot ind og betaler først i en af de opstillede automater, når du forlader centret. Her skal du indtaste dit registreringsnummer. Du kan også hente app'en ”EasyPark”, så foregår betalingen helt automatisk. Endelig kan du betale op til 48 timer efter udkørsel på friisaalborg.dk.

Læs mere om Friis Shoppingcenter i Aalborg og hold øje med hvilke events, der afholdes i centret...Opdateret af: Destination NORD  | info@destination-nord.dk
Friis Shoppingcenter facade Fotograf: Friis Shoppingcenter
Friis Shoppingcenter Fotograf: VisitAalborg
Friis Shoppingcenter Fotograf: VisitAalborg