
Julefrokost
Glæd jer til en julefrokost med god musik og en lækker stor julefrokostbuffet på Hotel Hjallerup Kro.
Lørdag d. 22. november kl. 18.00 - 00.30
Musikken vil blive leveret af FesterKester, som er klar til at skabe stemningen for en god julefrokost med musik og dans.
Julefrokosten består af:
- Marineret sild
- Kryddersild
- Karrysalat
- ½ æg med rejer og mayonnaise
- Varmrøget laks
- Gravad laks med dressing
- Andelår med rødkålssalat
- Fiskefilet med remoulade og citron
- Tarteletter med høns i asparges
- Ribbensteg med rødkål
- Frikadeller med stuvet hvidkål
- Grønlangkål med sukkerbrunede kartofler
- Stegt medister
- Kogt flæsk
- Gammeldags skinke med flødekartofler
- Risalamande med kirsebærsovs
- Ostefad med druer
- Diverse brød og smør
Pris KUN 348,- pr. person
Tilkøb natmad:
- Byg selv hotdogs kr. 75,-
Der er mulighed for tilkøb af overnatning inkl. morgenmad:
Kr. 500,- pr. værelse
Eller book på tlf. 9828 1011 eller på mail info@hjallerupkro.dk

Juleanretning
Gælder også som ud af huset
Skal det være nemt og lækkert? Lad os lave julemaden, så du kan nyde tiden med dine gæster.
Fra 1. november til 2025 tilbyder vi en lækker juleanretning, som kan nydes i vores restaurant eller til afhentning.
Minimum 6 personer
Menuen består af:
- Marineret sild med karrysalat og hakket æg
- Rødspættefilet med remoulade og citron
- Vendsysselske grønlangkål med flæsk og pølse
- Sukkerbrunede kartofler, rødbeder og sennep
- Risalamande med kirsebærsauce
Pris: Kr. 185,- pr. person
Tilkøb (pris pr. person):
- Brød og smør kr. 25,-
- Kryddersild kr. 30,-Ribbensteg med rødkål kr. 42,-
- Mørbradbøf a la creme med surt kr. 48,-
- Lun leverpostej med bacon og champignon kr. 30,-
- 1 tartelet med høns i asparges kr. 30,-
- Rejer med mayo og citron kr. 48,-
- Frikadeller med rødkål kr. 40,-
- Røget laks med asparges og dressing kr. 48,-
- Lille osteanretning med 3 slags oste og druer kr. 65,-
Forudbestilling sker på tlf. 9828 1011 eller info@hjallerupkro.dk
NYTÅRSMENU (UD AF HUSET)
LET OG LÆKKERT!
Nyd en lækker nytårsmenu fra Hotel Hjallerup Kro af enten 2, 3 eller 4 retter - i år tilbyder vi også natmad!
Minimum 2 personer
Menu:
Forret:
Hjemmelavet hummerbisque med hummerhaler og dildolie samt flûtes
Mellemret:
Lakserilette af varmrøget laks på bund af salater og dilddressing samt flûtes
Hovedret:
Kalvemørbrad med smørstegte svampe, broccolisoufflé, stegte rodfrugter, små kartofler og rødvinssauce
Dessert:
Hjemmelavet chokolademousse med pekankrokant
Pris pr. kuvert
2 retter kr. 298,-
3 retter kr. 365,-
4 retter kr. 420,-
Tilkøb af natmad:
- Lille tapasfad med: Parmaskinke, chorizo, skaldyrssalat, røget dyrekølle, valnøddepaté, ostebjælke med vindruer, oliven, soltørrede tomater m.m.
Kr. 139,- pr. person - Brød og smør
kr. 25,- pr. person
Bestilles inden d. 29. december
på tlf. 9828 1011 eller info@hjallerupkro.dk
Vejledning medfølger
Maden skal afhentes mellem kl. 12 og 14 d. 31. december 2025.




