Julekoncert med Kim Sjøgren på Hotel Hjallerup Kro

Kom til julekoncert med Kim Sjøgren på Hotel Hjallerup Kro fredag d. 6. december. Mulighed for spisning inden koncerten.

  fredag d. 06. december 2019 kl. 20:30

 

Tidspunkt: Fredag d. 6. december 2019 kl. 20.30Dørene åbnes kl. 18.30Spisning kl. 19.00

 

Spillested: Hotel Hjallerup Kro

Koncertbillet kr. 200,-
Spisning inden koncerten kr. 150,-

 

 

Hyggelig Julekoncert med den verdensberømte vilinist Kim Sjøgren. Kim spiller juleklassikere og underholder med historier fra hans mange år i musikkens verden. Hjallerup Gospelkor vil underholde og måske får vi set koret og Kim sammen.

 

Født 1955 i Nakskov. Kim Sjøgren har spillet violin siden han var 3 år gammel. Da han var 12 år, blev han optaget på Det Jyske Musikkonservatorium, og debutkoncerten fandt sted, da han kun var 17 år. Tre år senere blev han medlem af Det Kongelige Kapel, hvor han blev koncertmester som 22-årig, den yngste i kapellets historie. Han blev i 2005 udnævnt til professor i violin og kammermusik på Det Jyske Musikkonservatorium.

Har studeret bl.a. i Tjekkoslovakiet og Rumænien samt på grund af Isaac Sterns anbefaling hos Joseph Silverstein i USA.

Har igennem årene modtaget adskillige priser, bl.a. Jacob Gades legat, Peder Møllers musikpris og Musikanmelderens kunstnerpris m.fl.

Han har ved talrige lejligheder optrådt som solist i radio/TV, samt med samtlige symfoniorkestre i Danmark. Har givet koncerter i det meste af Europa, USA, Australien og Japan.