Alpacas of Fredly

Afstand: 154.67 Km

 | +45 22 50 41 20 |  lise@alpacasoffredly.com |  alpacasoffredly.com | 
Besøg Alpacas of Fredly og mød Pluto, Royal Chase, Peron, Marco Polo og mange af de andre alpakaer. Mød alpakaerne

At have én alpaka er anderledes – at have et halvt hundrede alpakaer er noget helt specielt. Mød Pluto, Royal Chase, Peron, Jack og mange af de andre søde alpakaer på Walk’n’Talks, hyggelige gårdbesøg og meget mere. Læs med og se hvad Alpacas of Fredly tilbyder.

Walk’n’Talk

Når du booker den originale Walk’n’Talk hos Alpacas of Fredly, garanterer de en spændende og anderledes tur. Det foregår primært i de smukke omgivelser ved gården og nærliggende skov i Brønderslev. Turen har en varighed på ca. 1,5-2 timer og er ca. 2 km lang. Turen er guidet af Lise Drastrup selv, som vil give introduktion og information om de søde og nysgerrige pelsdyr og besvare dine spørgsmål.

Gruppestørrelserne på Walk’n’Talks er min. 2 personer og max. 8 personer. Ønskes der Walk’n’Talk med større hold, kontakt venligst Alpacas of Fredly, Lise, for mere information.

Gårdbesøg

Nu kan du, fra den 1. maj, 2022, booke et gårdbesøg og se hvor stjerneholdet fra Walk’n’Talk bor! Ja, man er garanteret en på opleveren når man booker et gårdbesøg og møder dyrene på hjemmebane

Opdateret af: Destination NORD - Brønderslev  | info@destination-nord.dk
Fotograf: Alpacas of Fredly Copyright: Alpacas of Fredly
Fotograf: Alpacas of Fredly Copyright: Alpacas of Fredly