Ms Kysten

Afstand: 133.62 Km

26 24 58 95 |  mail@mskysten.dk |  mskysten.dk | 
Oplev Aalborgs flotte og moderne havnefront med dens mange arkitektoniske perler, når MS Kysten sejler havnerundfarter hele sommeren. Undervejs på turen vil kaptajnen fortælle om byen Aalborg og omegn.

Både turister og lokale aalborgensere kan opleve Aalborgs moderne havnefront og Nørresundbys hyggelige havnepromenade fra et helt nyt perspektiv, hvis de tager en tur med MS Kysten. Det gamle træskib blev bygget i 1940 og har været brugt til mange forskellige formål – bl.a. har det ”aftjent sin værnepligt” som militærskib.

Kaptajn Nielsen tager sine passagerer med på en lærerig, guidet tur til søs, hvor han fortæller om sine erfaringer og oplevelser med byen og hvordan den har udviklet sig i de seneste mange år. MS Kysten sejler i sommerperioden afhængig af vejret og tilbyder forskellige ture i og omkring Aalborg.

Skræddersyede ture til ethvert behov

MS Kysten tilbyder to forskellige ture: Promenadeturen, som tager ca. 30 minutter og som giver dig mulighed for at se Aalborgs smukke havnefront, og den store havnetur som varer ca. 1,5 time og som sejler under begge broer og helt ud til Egholm. Derudover tilbyder MS Kysten også ekstra og anderledes ture, som ofte bliver opslået med kort varsel. Finder du ikke en tur, som passer dig, er du velkommen til at ringe på +45 26 24 58 95. 

Der er også mulighed for at leje skibet til forskellige private arrangementer såsom virksomhedsudflugter, polterabends, fødselsdage og askeudspredning. 

Få mere at vide om afgange og priser for MS Kysten i Aalborg...

Opdateret af: VisitAalborg  | info@visitaalborg.com