Aalborg City

Afstand: 133.44 Km

 | +45 98 12 83 33 |  info@aalborgcity.dk |  aalborgcity.dk | 
I Aalborg midtby kan man finde forskellige specialforretninger, se og opleve kulturelle aktiviteter og spisesteder, som repræsenterer det unikke og det hyggelige miljø i Nordjyllands hovedstad, Aalborg.

Aalborg City er Aalborgs handelsstandsforening. Her arbejdes der for at gøre Aalborg til et attraktivt handelsområde, bl.a. igennem byfornyelse og medvirken i nye initiativer og aktiviteter. På Aalborg Citys hjemmeside kan du læse om butikkerne i Aalborg, arrangementer, parkeringsforhold og meget mere. 

Aalborg City arrangerer diverse aktiviteter i midtbyen, bl.a. Day & Night, som finder sted tre gange om året, samt Black Friday i slutningen af november. Her holder butikkerne åbent til kl. 22.00.

Aalborg City gavekort – et gavekort til det hele

Med et Aalborg City gavekort er det nemt at shoppe i Aalborg. Gavekortet kan bruges i størstedelen af Aalborgs butikker, samt på udvalgte restauranter, cafeer og pubs. Derudover kan det benyttes ved mange af Aalborgs attraktioner, eksempelvis Aalborg Zoo og Aalborg Teater.

Aalborg City gavekort er den perfekte gave til ham eller hende, der har alt. Gavekortet kan også købes på Aalborg Citys hjemmeside. Hvis du allerede har et gavekort, kan du desuden tjekke saldoen på hjemmesiden. 

Læs mere om Aalborg City…



Opdateret af: Destination NORD  | info@destination-nord.dk
Kvinde på Cykel Fotograf: VisitAalborg
Kvinder på Shopping Fotograf: VisitAalborg
Plads ved Salling Fotograf: VisitAalborg
Gågaden Fotograf: VisitAalborg