Arrangementer

på Hotel Hjallerup Kro

Michael Learns To Rock på Hotel Hjallerup Kro - UDSOLGT

26.okt2018
Tidspunkt: 20:30

Dato: fredag d. 26. oktober kl. 20.30
Dørene åbnes kl. 18.30
Spisning kl. 19

Koncertmenuen består af 2 slags kød, dagens kartoffel, stor og varieret salat, samt kaffe/te. 

Koncert inkl. overnatning
I forbindelse med koncerten tilbyder Hjallerup Kro et særligt overnatningstilbud:

Aftenen indeholder:

  • ta' selv buffet
  • koncertbillet
  • overnatning
  • morgenbuffet

Pris pr. person i delt dobbeltværelse kr. 649,-
Enkeltværelsestillæg 200,-

Gaveidé: Giv et gavekort til koncertophold!

Book koncertopholdet på Hotel Hjallerup Kro på tlf. 9828 1011 eller mail info@hjallerupkro.dk

Koncerten arrangeres af Hjallerup Musikforening.

Billetter uden overnatning kan IKKE købes på Hjallerup Kro, men skal købes online på musikforeningens hjemmeside. 

I marts 2018 var det præcis 30 år siden, Michael Learns to Rock mødtes og dannede det populære band. Kort efter spillede de deres første koncert i hjembyen Århus. Siden da er det blevet til en hel del sange og store hits, der er spillet rundt i hele verden på forskellige radiostationer og i mange forskellige koncerthuse. Hundredvis af koncerter og millioner af albums er solgt over hele verden, og de fortsætter stadig med at skrive, indspille og optræde med deres karakteristiske og melodiske sange. Siden 1991 har de på verdensplan solgt mere end 11 millioner fysiske albums, mere en 6 millioner downloads, 50 millioner viste videoer på Youtube og mere en 50 millioner streamings på Spotify.  

Historien om Michael Learns to Rock er en af de mest succesfulde historier i Danmark, men også en af de mest exceptionelle, da deres succes har været helt uden skandaler, skilsmisser, stoffer og andre ekstreme udskejelser. Det har altid handlet om musikken, hvilket er et af bandets kendetegn. 

Hemmeligheden bag Michael Learns to Rock er gaven til at kunne skrive, producere og udgive store pop udgivelser og få dem ud over hele verden. Især Asien har taget godt imod det fantastiske band. 

Bandet blev i 1988 dannet af sanger og keyboard spiller Jascha Richter, trommeslager Kåre Wanscher, Guitarist Mikkel Lentz og bassist Søren Madsen. Bandet vandt en talentkonkurrence, og den blev starten på en stor karriere begyndte.