Blue Van på Hotel Hjallerup Kro

Oplev Blue Van, når Hjallerup Musikforening holder generalforsamling på Hotel Hjallerup Kro. Koncerten starter efter generalforsamlingen. Mulighed for spisning inden.

  fredag d. 28. februar 2020 kl. 21:00

Tidspunkt: Fredag d. 28. februar kl. 21.00 (koncerten starter efter generalforsamlingen)
Dørene åbnes kl. 18.30
Spisning kl. 19.00

Spillested: Hotel Hjallerup Kro

Koncertbillet kr. 200,-
Spisning inden koncerten kr. 80,-

Musikforeningen gæstes af bandet The Blue Van, der oprindeligt er fra nærområdet. Bandet blev dannet i Brønderslev musikskole og de lokale drenge kommer fra Hallund uden for Brønderslev. De startede som 13. årige med at spille bluesrock og tog navnet The Blue Van efter den blåmalede vogn, der hentede patienter til Sct. Hans hospital.

De fik smag for musikken og fik startet et tæt samarbejde, der førte dem ud på en musisk rejse, da de begyndte at komponere egne numre og udviklede sig til et rock’n’roll orkester. De har fundet inspiration i The Beatles, Rolling Stones, The Who og Cream. De flyttede til København, fik sig en booker og deres karakteristiske 60’er lyd blev stilskabende for deres musiske karriere.

Musikken har ført dem til udlandet, hvor de blandet andet i Tyskland har sat musiske spor, her indspiller de deres debut album ”The art of rolling” blev udgivet i det meste af verden, og en spændende musisk vej var banet for det unge bandet.