Legeplads ved Oasen i Ørum

Afstand: 152.58 Km

Velkommen til den fine legeplads i Oasen i Ørum.

Oasen i Ørum står til rådighed for alle, der ønsker at benytte stedet og dets faciliteter - hvad enten man er borger i Ørum eller ej - om man er vandringsmand på Hærvejen eller bare har lyst til et spil bold - eller til at nyde den medbragte kaffe på køreturen. Det koster ikke noget at bruge Oasen - med undtagelse af pavillonen, som kan lejes ved henvendelse til udlejer.

Faciliteter

Legepladsen her er udstyret med diverse gynger, vipper, klatrestativ og svævebane.

Der er en indhegnet boldbane til boldspil, samt en pentanquebane.

Bålhytten giver mulighed for at sidde i læ og ly for vind og vejr. Der er bålsted med ophængt grillrist, samt borde og bænke med plads til ca. 30 personer. Er der brænde derovre, kan man benytte dette mod et mindre beløb. Vejledning til dette hænger på brændeskuret.

De fem shelters har plads 4-6 personer i hver. Der er en udendørs bålplads med en stor grill mellem shelterne.

Der er ét toilet med rindende vand og træk og slip bag pavillonen. Dette er dog aflåst i perioden 1. november til 31. marts.

Pavillonen er indrettet med køkken og borde og stole til ca. 30 personer. Der findes service, bestik, miniovn, 2 kaffemaskiner og køle-fryseskab. Leje af pavillonen skal bookes i forvejen, og koster kr. 300 pr. dag, og man har den fra kl. 8.00 morgen til 8.00 morgen næste dag. Har man booket Oasen må man påregne, at der godt kan være andre der bruger legepladsen. Man booker kun pavillonen og den overdækket terrasse.

Tag også din firbenede ven med i hundeskoven, som også ligger i Ørum.



Opdateret af: Destination NORD  | info@destination-nord.dk
Fotograf: Brønderslev Erhverv & Turisme
Fotograf: Brønderslev Erhverv & Turisme
Fotograf: Brønderslev Erhverv & Turisme
Fotograf: Brønderslev Erhverv & Turisme