Genbrugsbutikken Tusindfryd i Jerslev

Afstand: 160.69 Km

 | 27 29 49 46 |  genbrugtusindfryd@gmail.com |  Genbrug Tusindfryd | 
Velkommen til Genbrugsbutikken Tusindfryd

 

I Tusindfryd modtager vi gerne møbler, værktøj, tasker, tøj, sko, brugskunst, lamper, billeder m.m. i butikken. Tænk på os næste gang du skal have ryddet op. Vi afhenter evt. hvis I ikke selv har mulighed for at komme med møbler o.l. så ring tlf. 27294946


Tusindfryd har 2 tøjafdelinger, en til voksne og en til børn. Børnetøjsafdelingen findes ved siden af legetøjet. Desuden findes der, sko, tasker, møbler, lamper, elartikler, bøger, brugskunst, smykker, billeder m.m. Hver dag kommer der nye ting ind på hylderne. Husk også at Tusindfryd har en genbrugsmøbelbutik, som ligger næsten overfor vores anden butik, og et galleri, der ligger ved siden af.

Tusindfryd sælger Nyt & Gammelt - Retro - Antik. Butikken bliver drevet af frivillige hjælpere, og ideen er, at overskuddet går til velgørende formål i Jerslev og Omegn.

Har du ting og sager, som du vil af med, kan det afleveres i vores butik, Palægade 6, eller du kan kontakte os på mail eller tlf. så vi evt. kan afhente det, hvis I ikke selv har mulighed for at komme med det. Uden for åbningstid kan tingene afleveres i vores opbevaringsboks bag om butikken.

Tusindfryds åbningstider:

Mandag til fredag kl. 13 - 17

Lørdag kl. 10 - 12

Kig ind og se Tusindfryds spændende udvalg og gør en god handel. Samtidig støtter du et godt formål.

Velkommen i Tusindfryd, Palægade 6, 8 og 9, 9740 Jerslev.

Opdateret af: Brønderslev Erhverv & Turisme  | turisme@99454545.dk
Fotograf: Brønderslev Erhverv & Turisme Copyright: Jan Larsen - Genbrugsbutikken Tusindfryd