Nørregade i Aalborg

Afstand: 133.37 Km

Efter en massiv renovering står Nørregade klar på ny og er et besøg værd for lokale og besøgende. På trods af det moderne look, skal man ikke tage fejl af stemningen på en af Aalborgs gamle gågader.

Nørregade tilbyder shopping for enhver smag, kulinariske oplevelser og nye kulturelle tiltag. Der er mulighed for at nyde en pause på en af de gode cafeer eller gå på shopping i en af de mange specialforretninger, der forhandler noget til enhver smag. Det er også i Nørregade, lige ved siden af Aalborg Hovedbibliotek, at du finder en af indgangene til Magasin, som er en del af Friis Shoppingcenter. For enden af gaden (ved Løkkegade/Østerbro) ses et af Aalborgs mange Street Arts

Stort udvalg for enhver smag

Den nye gågade giver derfor mulighed for, at alle får lyst til at udforske de mange forskellige butikker, der emmer af kvalitet både ved bevarelse af gammelt og med nye tilføjelser. Med tilstrømning fra alle aldre, køn og blandede nationaliteter, skaber det en hyggelig atmosfære i den nyrenoverede gade, som med de små træer skaber en hyggelig oase. Man fornemmer, at det er i Aalborgs interesse at bevare den gamle sjæl i byens gader, da der ikke lægges skjul på, at Nørregade er en gammel middelaldergade. 

Slå også vejen forbi Aalborgs andre gågader, AlgadeBispensgade og Gravensgade...



Opdateret af: Destination NORD  | info@destination-nord.dk
Fotograf: VisitAalborg