Salling Aalborg

Afstand: 133.33 Km

 | 87 78 60 00 |  salling.dk | 
I hjertet af Aalborg finder I stormagasinet Salling, hvor du finder alt shoppinghjertet kan begære. Hver afdeling har et stort udvalg af kendte mærkevarer, eksklusivt design & nyheder for hele familien.

Hver etage byder på noget forskelligt. Mangler du fødselsdagsgave, noget dekorativt til hjemmet, eller noget nyt tøj til weekendens begivenheder, kan du finde det hele i Salling. Tag din kaffepause fra shopping på Starbucks, eller nyd en lækker frokost på Salling ROOFTOP. Er du i bil, så tilbyder Salling også parkering lige ved døren, og i hjertet af Aalborg.

Skabt af shopping-pionere

Ferdinand Salling åbner i 1906 den første butik manufakturhandel i Århus. Denne nye butik skulle man betale med kontanter og kunne derfor ikke købe varende på kredit, der ellers var kutyme i den tid. Ferdinand købte også store partier varer hjem og solgte dem med rabat eller til en god pris, hvorigennem der blev gjort op med det faste sortiment som kunderne også var vant til.

Forretningen voksede dog eksplosivt da Ferdinands søn, Herman Salling, overtog forretningen i 1946, hvor det første han gjorde, var at give bygningerne en overhaling. I de næste årtier gik det stærkt for Herman, han åbnede blandt andet Danmarks første Føtex i Århus. Men den sande revolution fandt sted i 1964, hver Herman Salling tog sin forretning nordpå og åbnede en Salling i Aalborg.

Bliv medlem og få eksklusive goder.

Du kan også blive medlem af ClubSalling, som giver dig mulighed for at deltage i en række events i stormagasinet. Du kan bl.a. deltage i eksklusive pre-sale events, VIP-aftener med gode besparelser og meget mere. Du kan tilmelde dig kundeklubben på Sallings hjemmeside.

Nyd en enestående udsigt over Aalborg på Salling ROOFTOP.

Salling tilbyder nu muligheden for at du kan besøge den øverste del af bygningen, hvor der er skybar, café og hyggelig loungeområde. Der er derfor mulighed for at du kan nyde vin, tapas, kaffe og mere uanset hvor du vælger at nyde udsigten fra på Salling ROOFTOP.

Læs mere om Salling Aalborg…



Opdateret af: Destination NORD  | info@destination-nord.dk
Salling Aalborg Fotograf: VisitAalborg Copyright: Salling
Fotograf: VisitAalborg
Fotograf: VisitAalborg