Koncert med Bruce Guthro - Celtic Crossing Tour 2012

18.okt2012
Tidspunkt: 20:00

Kort før 2011 gik på held, besøgte den canadiske sanger/sangskriver Bruce Guthro Danmark. Han havde sat 5 dygtige musikere stævne. Sammen skabte de et fantastisk live-set. En del af repertoiret var en række stærke Guthro sange, fra det efterhånden store katalog af egne titler.

Omdrejningspunktet var dog sangene fra albummet Celtic Crossing.

Dette album indeholder 12 stærke celtiske eller celtisk inspirerede sange, og havde ved udgivelsen i efteråret, stor succes på landets hitlister og blandt landets anmeldere.

Bruce Guthro og bandet spillede 6 udsolgte koncerter - godt fordelt over hele Danmark. Ikke mindst takket være 2 af bandets musikerne Ènna O Cronin - pipe og Roisin Ryan - violin og voc., som var hentet fra Irlands unge sprudlende folkemusik miljø, fik lyden på disse koncerter en meget autentisk celtisk identitet. Publikum var vilde med hvad de hørte, og der var stående ovation alle steder.

Med efterårets succeskoncerter som rygstød, gør Bruce og det samme band sig nu klar til at besøge en stribe af de byer og områder, som holdet ikke kunne nå på efterårets turnè. Denne gang bliver det til 10 koncerter.

Ingen tvivl om at der ville være basis for langt flere Celtic Crossing koncerter i Danmark i år, men Bruce Guthro skal jo som bekendt stå i spidsen når skotske Runrig, efter en velfortjent pause, igen skal ud på de store scener. Bruce har tidligere udtalt, at kontrasten mellem de store flotte Runrig koncerter foran et stort tusindtalligt publikum - og de langt mere intime solokoncerter i landets koncerthuse, giver en vigtig kunstnerisk balance for ham.

JYLLANDS POSTEN ******
"Et af årets plader inden for den musikstil, hvis ikke den bedste"

BT *****
"Bruce Guthro leverer én af årets bedste folkemusik - album"

Koncerten starter kl. 20:00 - dørene åbnes kl. 18:00

Billetter ikke-medlemmer: kr. 275,00
Billetter medlemmer: kr. 225,00

Koncertmenu kl. 18:30 (tilvalg til billet): kr. 115,00

 

Danske Hoteller er en landsdækkende hotelkæde bestående af 16 hyggelige og populære kroer og hoteller.