Business Class eller Håndværkertilbud?

Priser fra kr. 555,00 inkl. gratis bonusovernatning for hver 10. overnatning.

Danske Hoteller A/S er en kæde af udvalgte, velbeliggende hoteller i Danmark, som tilbyder attraktive erhvervsaftaler forvirksomheder og deres medarbejdere i marken. Danske Hoteller A/S yder enten følgende loyalitetsrabatter på hotellernes listepriser eller en individuel forhandlet nettopris:

  • Ved 5 - 50 overnatninger årligt ydes 5% rabat
  • Ved 51 - 200 overnatninger årligt ydes 10% rabat
  • Ved > 200 overnatninger årligt ydes 15% rabat

Derudover ydes rabat i form af 1 gratis bonusophold pr. 10 overnatninger; svarende til 10% ekstra rabat.

Uanset om det drejer sig om et mindre møde, den store konference, repræsentationsmiddagen, firmafesten eller blot "overnatning" for firmaets rejsende medarbejdere, så tilbyder Danske Hoteller fordelagtige Erhvervsaftaler.

Når vi har sat blot "overnatning" i citationstegn, er det for at få lejlighed til at præcisere, at vi absolut ikke undervurdererværdien af et godt hotelophold med god forplejning, når man er sendt ud i firmaets tjeneste. Nej, vi kender nøjagtigt de specielle servicekrav, som netop folk i marken har til en afslappende overnatning.

Derfor tilbyder vi gode attraktive forhold både før og efter en travl arbejdsdag - og desuden har vi også særdeles attraktive priser.

Overnat på Danske Hoteller med vores Erhvervskort.
Alle, der regelmæssigt har brug for en overnatning på hotel - for eksempel som udsendt eller rejsende medarbejder for en virksomhedeller organisation - kan med fordel bestille et Erhvervskort hos Danske Hoteller A/S.

Vi tilbyder nemlig særlige services og stamkunde-fordele til kunder med Erhvervskort.

Derudover giver vi vores stamkunder rabat på værelsespriserne.

Overnatter du blot 10 gange inden for en 3 års periode på ét eller flere af vores hoteller, vil det være en fordel for dig at have et Erhvervskort.

Vi kender de særlige servicebehov, som medarbejdere i marken har til en afslappende overnatning både før og efter en travl arbejdsdag.

Derfor lægger vi stor vægt på personlig og opmærksom betjening, samt det gode danske køkken.

Særlige services:
Som stamkunde med Erhvervskort tilbyder vi dig blandt andet:

  • Opfyldning af egen thermokande uden beregning (kaffe/te)
  • Mulighed for at bestille en solid madpakke for 65 kr.
  • Du får en Hotel Guide med oversigt over hotellerne og deres priser

Siden blev udskrevet fra: https://www.hjallerupkro.dk/hjallerup-gammelt-indhold/erhvervsophold/erhvervsophold/ Udskrevet kl. 17:04 - onsdag d. 23. maj 2018